Ondersteuning

support4

Online ondersteuning

Ervaart u problemen bij het gebruik van TestVision? Wellicht staat er onderhoud gepland of hebben we onverhoopt te maken met een storing. Via X (voorheen Twitter) houden we u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Bekijk de actuele status

In TestVision zelf is een uitgebreide online help opgenomen met uitleg over alle functionaliteiten.

Bent u een nieuwe gebruiker van TestVision? Dan kunt u het best eerst de tutorials op deze website bekijken. Ook zijn voorbeeldtoetsen met voorbeeldvragen voorhanden.

Op de documentatiepagina van TestVision zijn diverse digitale handleidingen en taakhulpen beschikbaar:

  • Implementatiehandleidingen
  • Gebruikersinstructies en taakhulpen voor wie zich verder wil verdiepen in specifieke onderdelen van TestVision

U komt op deze documentatiepagina via de link in de help van het hoofdmenu van TestVision.

Helpdesk

Hulp nodig?

Stel vragen en meld problemen bij voorkeur via ons Helpdeskportaal. Geautoriseerde contactpersonen hebben hiervoor een account van ons ontvangen. Bent u zo’n contactpersoon maar heeft u toch liever persoonlijk contact? Bel ons dan, we helpen u graag! De TestVision Helpdesk is voor contactpersonen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur.

(Nog) geen contactpersoon? Leg uw vragen dan voor aan de TestVision contactpersonen binnen uw eigen organisatie.

TestVision Gebruikersvereniging

In 2020 is de TestVision Gebruikersgroep (TVG) opgericht. Dit is de opvolger van de TestVision Gebruikersvereniging (TGV), welke in mei 2006 is opgericht. De gebruikersgroep wordt gerund door gebruikers van TestVision en is toegankelijk voor alle gebruikers. De uitkomsten van de gebruikersgroep is input voor verbeteringen en voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Bent u TestVision gebruiker en geïnteresseerd in deelname? Meldt u dan direct aan via de website!

Ondersteuning op toetsgebied

Vanuit de ambitie ‘Teelen maakt wijzer’ wil Teelen gebruikers van TestVision zoveel mogelijk helpen bij het maken van goede vragen en toetsen. Dat doen wij met een scala aan diensten op toetsgebied. Ook hebben wij een aantal boeken geschreven en in eigen beheer uitgebracht in de reeks Toetskwaliteit in de praktijk. Het eerste deel geeft antwoord op de vraag Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen? en het tweede deel gaat nader in op de vraag Hoe maak ik goede opdrachten?.

Ga naar onze bedrijfswebsite voor meer informatie over onze organisatie, onze diensten op het gebied van leren en toetsen en de boeken die wij kunnen leveren om u wijzer te maken en wijzer te laten toetsen.