TestVision

Teelen-0218-602bs

Met TestVision kun je formatief én summatief toetsen. Ook de voortgangstoets en écht adaptief toetsen behoren tot de mogelijkheden. 

TestVision is toetssoftware die volledig in dienst staat van het toetsproces. Het is een uitgebreid toetssysteem dat je ondersteunt bij het ontwikkelen, afnemen, nakijken, beoordelen en analyseren van toetsen. TestVision is ontworpen door toetsspecialisten die in bestaande software niet vonden wat zij zochten. Zij zochten een tool die volledig in dienst stond van het toetsproces: effectief, logisch en zonder technische beperkingen. Alles in dienst van één doel: de optimale toets samenstellen.

Een bewezen tool

In 25 jaar heeft TestVision zich bewezen als tool die voldoet aan de kritische vraag van docenten, toetsconstructeurs, examinatoren en andere gebruikers. De SaaS-applicatie is inhoudelijk compleet en voldoet aan de technische standaarden en online beveiligingsvoorschriften. Gebruikers ervaren TestVision als een gebruiksvriendelijk toetssysteem dat hen goed ondersteunt bij het doorlopen van de toetscyclus.

Ga naar Een bewezen tool

Toetscyclus

Ooit was toetsen het testen van kennis achteraf. Nu is toetsen een cyclus die door het hele leerproces loopt, een dynamisch proces. Door te analyseren en bij te stellen, evolueert een toets. De toets zal daardoor nog effectiever worden. Goed is in dat geval niet goed genoeg, het kan altijd beter. TestVision kan invulling geven aan elke fase uit de toetscyclus.

Ga naar Toetscyclus

Workflow

Om efficiënt te kunnen werken, worden ontwikkelaars ondersteund door TestVision. Zo is er workflowondersteuning bij vraag- en toetsconstructie en bij het beoordelen.

Ga naar Workflow