Voor wie?

Ben je betrokken bij het ontwikkelen van een toets, bij de examinering of ergens anders in het toetsproces? Dan kan TestVision een waardevol instrument zijn. Het toetssysteem komt door zijn compleetheid tegemoet aan de rollen en taken van haar gebruikers.

Ontwikkelaars

Examinatoren, constructeurs en docenten vragen om gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het maken van de optimale toets.

Ga naar TestVision voor Ontwikkelaars

Beslissers

Examencommissies, managers en toezichthouders willen een toetssysteem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat zij de beoogde doelstellingen kunnen borgen.

TestVision is ontworpen door toetsspecialisten van Teelen. Niet per se om digitaal te kunnen toetsen, maar om volwaardige ondersteuning te bieden bij het ‘wijzer maken’ van mensen. De toetsspecialisten werken zelf intensief met TestVision, samen met of in opdracht van klanten.

Ga naar TestVision voor Beslissers

Klanten aan het woord

We hebben regelmatig contact met onze klanten. Omdat we hen ondersteunen bij de implementatie van TestVision, bij het vullen en onderhouden van de itembank of tijdens het periodieke overleg om het gebruik van TestVision te evalueren.

Ga naar Klanten aan het woord

Ook voor ons?

Heb je interesse in TestVision, maar wil je weten of het geschikt is voor jouw organisatie?

Ga naar Ook voor ons?